Medlemskontingent 2022

Postet av Stange Sportsklubb den 26. Jan 2022

Fra 2022 er medlemskontingent for alle medlemmer i Stange Sportsklubb satt til 50 kr. For å delta i aktivitet i regi av Stange Sportsklubb er det en forutsetning at man er medlem i klubben med betalt medlemskap. Medlemskontingent forhåndsbetales for nye medlemmer. For eksisterende medlemmer faktureres medlemskontingent i januar hvert år med 7 dagers betalingsfrist.

Det gis anledning til å prøve ut aktiviteter i Stange Sportsklubb før treningsavgift betales, men medlemskontingent må være betalt før aktivitet. Tiden frem til forfall på første treningsavgift regnes som prøveperiode. For å unngå betaling av treningsavgift må utmelding skje før fakturaen forfaller.
Mer om retningslinjer for betaling av medlemskontingent og treningsavgift her. 

Medlemskontingent har de siste årene vært på 500 kr for aktive medlemmer og reduseres altså med 450 kr. Det gjøres oppmerksom på at treningsavgift for aktive økes med rundt 450 kr slik at treningsavgift + medlemskontingent i 2022 utgjør det samme som før. For medlemmer som deltar i flere idretter i SSK økes kun treningsavgift for hovedidretten.

Det er viktig at alle som er aktive i SSK har gyldig medlemskap og at medlemmene er registrert i alle aktiviteter de er aktive i dersom de er aktive i flere av våre idretter. For registrering i aktivitet, eller innmelding av nye medlemmer, finnes veiledning for det her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.