Bli med på laget 💪
Ønsker du å bli med på den positive utviklingen av SSK?❤️ Eller ønsker dere endringer i nåværende avtale?🤔 Ta kontakt!😍 På vei mot fotballhall og øvrig anleggs- og klubbutvikling ser vi frem til samarbeid med din bedrift! 👍

Profileringsmuligheter 
For alle avtaler, uavhengig av størrelse, får din bedrift logo eksponert på www.stangesportsklubb.no og klistremerket avbildet ovenfor. Alle avtaler på minimum 6.500 kr har rett til minst én eksponering i sosiale medier hvert år. For alle avtaler på minimum 10 000 kr er skjerf og drakt i tillegg inkludert. 

Logo på klubbkolleksjonen - fra 10 000 kr
Stange Sportsklubb er blant de største kundene hos Freske Fraspark, Innlandets største fotballbutikk, med en stor økning i medlemsomsetning etter bytte til Puma som utstyrsleverandør. Klubbkolleksjonen vår kan du se her. Her kan du få logo på utvalgte plagg som selges hos Freske Fraspark og i kiosken vår. Pris avtales individuelt og avhenger av bl.a. størrelse, plassering, type plagg og innhold i avtalen. Ved avtale om logo på klubbkolleksjonen vil dere også få eksponering i sosiale medier samt klistremerket ovenfor samt drakt og skjerf.


Leie av skiltplass baner - fra 6.500 kr
Du får leie plass til skilt inntil 3x1 m på valgfri plass langs banene i Stange idrettspark. Standardstørrelse på skilt er 2x1 m. Kostnad for skilt dekkes av sponsor, men for nye avtaler med en ramme på minst 10 000 kr dekker vi kostnad for ett skilt. For leie av plass for to skilt er pris totalt 10 000 kr (vi dekker kostnaden for ett av skiltene). Vi har flere baner og flater hvor skilt kan monteres.


Leie av skiltplass øvrig (tribune, klubbhus, ballbinge) - pris etter avtale
Ta kontakt for avtale om dette. På tribunen er det totalt 18 plasser for 2x1m-skilt. På tribunen kan det også monteres klistremerker på seter og koppholdere. F.eks: "Denne plassen er sponset av NAVNET PÅ DIN BEDRIFT".

Ønsker du eksponering på Puma-tribunen?

Eksponering sosiale medier

Om din bedrift ønsker ekstra eksponering gjennom våre kanaler i sosiale medier kan dette avtales og legges til i avtalen. Vi har i perioder stor aktivitet på sosiale medier og fått gode tilbakemeldinger på aktiviteten i sosiale medier. 


Sponsornavn baner - pris etter avtale (3v3 SOLGT!)

Vi har fra 2022 4 3v3-baner, jobber for utendørs innebandybane og har ellers fotballbaner hvor din bedrift kan kjøpe navnet. Nedenfor er eksempler på 3v3-baner og innebandybaner som kan kan bære din bedrifts navn. Banen vil da bli nevnt med navn din bedrift velger til banen og omtalt som det i alle settinger internt og eksternt fra SSK.
28.4.22: NAVN OG LOGOPLASSERINGER 3v3-BANER UTSOLGTSynlighet arrangement - pris etter avtale

Din bedrift kan synliggjøres ekstra på våre større arrangement. F.eks gjennom standtelt, beachflagg, roll-ups eller ekstra skilt. Større arrangement i 2022:


April: Kickoff yngres avdeling/loppemarked/byttedag

Juni: Treningsleir Mansfield Town, Tine Fotballskole

Juli: Internasjonal talentcamp med stor internasjonal klubb (offentliggjøring kommer rundt mai)

Dato ubekreftet: 3v3-turneringer, Stangemesterskapet, utleie til turneringer, åpen dag hockey, åpen dag innebandy
September: Stangemesterskapet 7er
November: Avslutning Stangehallen


Mansfield Town kommer til Stange idrettspak i juni 2022. En fin mulighet til å synliggjøres med bl.a. nasjonal media som har meldt sin ankomst.


For sponsoravtaler på lagsnivå: https://fotball.stangesportsklubb.no/p/65194/sponsorer-pa-lagsniva (gjelder for lag i alle idretter). 


For videre presentasjon eller spørsmål, vennligst ta kontakt: