Regler for leie av SSKs klubbhus
 
 

  1. Etter bruk skal leietaker rydde, koste gulvet og vaske bord i sal og kjøkken. Alt, inkludert bord og stoler, skal settes tilbake nøyaktig slik det var før leie.  
     
     
  2. Trekk ut ledninger til kaffetraktere og eventuelle andre elektriske apparater.
     
     
  3. Eventuelle ødeleggelser skal erstattes av leietaker. Glass, kopper, asjetter og tallerkener kr: 30,-. Boller og fat kr: 50,-.
     
     
  4. Oppvaskmaskin skal tømmes og alt av servise/kjøkkenutstyr skal ryddes inn.
     
     
  5. Maks antall besøkende skal ikke overstige 96 personer (leietaker plikter å sette seg inn i begrensninger som følge av korona). 
     
     
  6. Det skal være ro i klubbhuset kl. 02.00.
     
     
  7. Aldersgrense for å leie klubbhuset er satt til 30 år, særskilte avtaler kan inngås.


  8. Leietaker er ansvarlig for å overholde smittevernhensyn. 

Levert av IdrettenOnline