Utendørs innebandybane til Stange Sportsklubb 💪

Postet av Stange Sportsklubb den 9. Mai 2022

Løkkeaktivitet er viktig for folkehelsen og for utvikling i all idrett, men noen idretter er mer krevende å drive på løkkebasis da de tradisjonelt drives innendørs. Innebandy er en aktivitet hvor det som regel er behov for å leie en hall eller gymsal, men nå blir det mulig å også spille løkkeinnebandy - ute!

Innebandygruppa i SSK har hatt en veldig positiv vekst det siste året, og nå blir det enda lavere terskel for å spille innebandy. I juni/juli vil det settes opp en utendørs innebandybane på Hensvoldbana. Der vil den stå frem til planer for nye Stange idrettspark er helt klare. På den måten vil elever ved Stange skole og Stange ungdomsskole, og lokalbefolkningen i Stange sentrum, få god nytte av dette flotte anlegget, samtidig som klubben får tid til å utarbeide en god og helhetlig plan for idrettspaken. Det vil bli mange endringer i Stange idrettspark som følge av bl.a. jernbaneutbyggingen og hallplaner. Innebandybanen vil bli et viktig tilskudd til en allsidig idrettspark.

Banen leveres av Pureplay og er finansiert gjennom bl.a. Sparebankstiftelsen Hedmark og settes på plass i samarbeid med Innlandet Bandyregion. Takk til Sparebankstiftelsen og Innlandet Bandyregion, og takk til Stange kommune og Stange ungdomsskole for samarbeidet om midlertidig plassering.

Banen vil ligne banen nedenfor, men vil ha innebygde mål i vantet. Banen vil være ekstra solid slik at det også kan brukes til aktiviteter som bandy, landhockey og ishockey. Utover det kan banen brukes til lek og en rekke andre idretter.

Bedrifter som ønsker profileringsmuligheter knyttet til banen, f.eks ved kjøpe banenavnet, ta kontakt. Les mer om profileringsmuligheter her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.