#fylltribunen

Postet av Stange Sportsklubb den 28. Sep 2021

Nå som landet har gjenåpnet er det på tide å mobilisere til folkefest på våre kamper i Stange idrettspark! Jeg håper at alle som er glad i SSK, og spesielt de som er aktive i klubben i dag, bidrar til å mobilisere tilskuere til kamper for både store og små. Inviter besteforeldre, venner, naboer, onkler, tanter, tremenninger og firemenninger til hyggelige kampopplevelser i Stange idrettspark!

Kiosken vil driftes som normalt (med utvalgte tilbud), og vi håper å ha speaker, musikk og premier til flere av våre kamper. Følg med på våre kontoer i sosiale medier og #fylltribunen for promo rundt kamper.

Til alle kamper som spilles med fullsatt Puma-tribune (100 seter) vil hjemmelaget sitte igjen med all kioskomsetning den dagen. Dersom flere lag fyller Puma-tribunen samme dag vil omsetningen deles likt mellom lagene. Pengene disponeres av laget til ønsket formål. Samme lag kan fylle tribunen flere ganger høsten 2021. Mange lag har mye som skal tas igjen i 2022, med f.eks deltakelse i tidligere avlyste cuper og treningsleirer, så om du nyter våre kioskvarer på vår flotte Puma-tribune støtter du gode formål for barn og unge. 
 
Vel møtt til kamp!

Espen Andreas Borgersen,
Daglig leder Stange Sportsklubb


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.