Kunstutstillinger med Jan Baker 5.-6. og 12.-13. desember kl. 12-17

Postet av Stange Sportsklubb den 27. Nov 2020

Jan Baker har i en årrekke hatt kunstutstillinger hos Stange Sportsklubb, og selv om planen har vært å ta en pause blir det utstilling hos Stange Sportsklubb også i 2020. Lite i 2020 har blitt som planlagt, med redusert aktivitet og færre inntektsmuligheter for idretten, så vi ble veldig glade da Baker-familien tok initiativ til en utstilling med ønske om å støtte Stange Sportsklubb.

Det er stor etterspørsel etter kunstverkene til Jan Baker for tiden, og mange nye verk. På Jan Bakers Facebook-side kan noen av Jans unike verk ses.

Stange Sportsklubb får som vanlig en god prosent av omsetningen, noe vi setter stor pris på!

Tid 
5. og 6. desember fra 12-17

12. og 13. desember fra 12-17

Sted
Stange Sportsklubbs klubbhus
(Georg Fjelds veg 41, 2335 Stange)


Det er trygt å komme på utstilling hos oss. Vi tar alle smittevernsforbehold. 

Om Jan Baker
Kunstner fra Stange med utdannelse fra Statens håndverks- og kunstindustriskole i perioden 195557 og Statens kunstakademi i perioden 196570. Han har også hatt studieopphold i Paris.

Siden debuten i Kunstnerforbundet i 1968 deltatt på en mengde separat- og gruppeutstillinger i Norge og i utlandet. De viktigste separatutstillingene har han holdt i:

I tillegg har han holdt flere separatutstillinger i utlandet, hovedsakelig i Sverige og Tyskland.

Kollektivt debuterte han på Høstutstillingen i 1967, og har siden deltatt på et utall gruppeutstillinger og biennaler over hele verden, blant annet i Firenze, Stockholm, New York, Tokyo, København, Venezia, Ljubljana, Reykjavík, Moskva, Zagreb og Kraków.

Baker har vunnet internasjonale priser i Frankrike og Tyskland, og har hatt mange betydelige utsmykningsoppdrag over hele landet. Han er representert i Nasjonalgalleriet, Riksgalleriet, Museet for Samtidskunst, Norsk kulturråd, Bergen Billedgalleri, Den Svenske Stats Konstråd, Kulturministeriet i Bonn samt en rekke andre offentlige og private samlinger i inn- og utland.

13. september 2005 mottok han Kongens fortjenstmedalje i gull for sin kunstneriske innsats. I pressemeldingen het det: «Hans særegne kunstneriske uttrykk har gjort ham til en anerkjent og ofte benyttet billedkunstner i inn- og utland.» Tildelingen ble foretatt av fylkesmannen i Oslo og Akershus, Hans J. Røsjorde.
Foto: https://www.facebook.com/janbakerartist


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.