eFotball/e-sport i SSK

Postet av Stange Sportsklubb den 29. Mai 2020

3. juni 2020
Styret i Stange Sportsklubb vedtok 3. juni at eFotball/e-sport kan tilbys som aktivitet i klubben. Vi vil komme med invitasjon til infomøte.

Sak publisert 29. mai:

Per dags dato har Stange Sportsklubb ikke et organisert tilbud innen e-sport, men vi ser på mulighetene for å utvikle et tilbud. Vi arrangerte f.eks i fjor et eFotball-arrangement under Stangedagene. Er du interessert i å bidra? Send mail til dagligleder@stangesportsklubb.no

Som for øvrige idretter trengs det dedikerte personer til å organisere tilbudet. I første omgang trenger vi en voksen person som tar på seg ansvaret. Ungdommer kan gjerne bidra inn i en slik gruppe.

Om du er interessert, men usikker på om vil påta deg et ansvar, kan du delta på webinar med NFF om eFotball på følgende datoer:

  • tirsdag 02. juni kl. 09.30 – 11.00.
  • torsdag 04. juni kl. 18.30 – 20.00.

Ta kontakt med Espen på dagligleder@stangesportsklubb.no om du vil delta på webinaret. Utover det kan du lese mer om eFotball på https://www.fotball.no/efotball.

E-sport er mer enn eFotball, og vi er åpne for å vurdere åpning for flere spill/grener innen e-sport, men i første omgang er eFotball det mest naturlige å starte med. Bl.a. Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball, FIFA og UEFA satser stort på eFotball. eFotball er i stor vekst og det er derfor helt naturlig for oss som klubb å se nærmere på e-sport/eFotball som et satsningsområde i vår klubb.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.