Bli med på laget!

NB: I 2020, som følge av den krevende situasjonen mange er inne i, tilbyr vi mye ekstra til våre sponsorer. Les mer om det her. 

Stange Sportsklubb har mange trofaste samarbeidspartnere og sponsorer, men vi har plass til flere! Ønsker du å være med på laget? Eller ønsker dere som eksisterende partner å se på et utvidet samarbeid? Ta kontakt! 

Stange Sportsklubb har et prinsipp om å handle lokalt. Et samarbeid med Stange Sportsklubb gir gode muligheter for å synliggjøre lokalt samfunnsansvar og engasjement, og samtidig få god eksponering gjennom flere kanaler. Først og fremst kan vi tilby lokal eksponering, men gjennom aktiv og kreativ bruk av sosiale medier når SSK også utover kommunegrensene. I 2018 ble fotballgruppa f.eks omtalt i bl.a. 4-4-2 på NRK Radio Sport og TV2s Fotball Xtra og har i 2019 fått gjentatt eksponering gjennom radio og TV som følge av klubbens sosiale arbeid.

Sponsorprogram

SSK tilbyr følgende sponsorprogram:

  • Profileringsmuligheter
    Drakt/bekledning, reklameskilt, video/plakat inforskjerm klubbhus, sosiale medier (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat), kampprogram, kampannonser, eventuelt medlemsblad, webside og arrangement. Vi tilbyr også produkter til deres lokaler som synliggjør deres støtte til SSK bl.a. klistremerker, skjerf og drakter. 
  • SSK ønsker å bidra til til et konstruktivt og langvarig samarbeid med nåværende og fremtidige partnere og vil med ansatt daglig leder kunne følge opp dette på en god måte. 

    For presentasjon, møte eller spørsmål vennligst ta kontakt med følgende personer:
    Levert av IdrettenOnline