Kveldsmat mandager kl 18-20:30

Postet av Stange Sportsklubb den 19. Mai 2022

Mandag uke 35 starter vi opp med kveldsmat på klubbhuset igjen. Tilbudet er åpent for alle og koster 20 kr. Et supert tilbud for å bygge samhold innad i laget, og på tvers av lag i klubben!

Åpningstider: mandager kl. 18-20:30.

Vel møtt!Innkalling til ekstraordinært årsmøte 24. mai 2022

Postet av Stange Sportsklubb den 10. Mai 2022

Styret i Stange Sportsklubb kaller inn til ekstraordinært årsmøte i salen på klubbhuset 24. mai kl. 19. Sak til behandling:

Fullmakt til opprettelse av AS med formål om bygging og drift av storhall i Stange idrettspark.

Sakspapirer finnes her.
Utendørs innebandybane til Stange Sportsklubb 💪

Postet av Stange Sportsklubb den 9. Mai 2022

Løkkeaktivitet er viktig for folkehelsen og for utvikling i all idrett, men noen idretter er mer krevende å drive på løkkebasis da de tradisjonelt drives innendørs. Innebandy er en aktivitet hvor det som regel er behov for å leie en hall eller gymsal, men nå blir det mulig å også spille løkkeinnebandy - ute!

Innebandygruppa i SSK har hatt en veldig positiv vekst det siste året, og nå blir det enda lavere terskel for å spille innebandy. I juni/juli vil det settes opp en utendørs innebandybane på Hensvoldbana. Der vil den stå frem til planer for nye Stange idrettspark er helt klare. På den måten vil elever ved Stange skole og Stange ungdomsskole, og lokalbefolkningen i Stange sentrum, få god nytte av dette flotte anlegget, samtidig som klubben får tid til å utarbeide en god og helhetlig plan for idrettspaken. Det vil bli mange endringer i Stange idrettspark som følge av bl.a. jernbaneutbyggingen og hallplaner. Innebandybanen vil bli et viktig tilskudd til en allsidig idrettspark.

Banen leveres av Pureplay og er finansiert gjennom bl.a. Sparebankstiftelsen Hedmark og settes på plass i samarbeid med Innlandet Bandyregion. Takk til Sparebankstiftelsen og Innlandet Bandyregion, og takk til Stange kommune og Stange ungdomsskole for samarbeidet om midlertidig plassering.

Banen vil ligne banen nedenfor, men vil ha innebygde mål i vantet. Banen vil være ekstra solid slik at det også kan brukes til aktiviteter som bandy, landhockey og ishockey. Utover det kan banen brukes til lek og en rekke andre idretter.

Bedrifter som ønsker profileringsmuligheter knyttet til banen, f.eks ved kjøpe banenavnet, ta kontakt. Les mer om profileringsmuligheter her.Keepertreninger i mai og juni

Postet av Stange Sportsklubb den 7. Mai 2022

I mai og juni kjøres det åtte økter med keepertreninger for alle keepere i SSK og naboklubber i Stange sør. Påmelding og informasjon om tidspunkt her: https://app.rubic.no/Public/Events/3456
Om våre keepertrenere:

Marius Adolfsen Aspeli
Marius vært keeper siden han var 10 år og har spilt A-lagsfotball for Fart, Vang og Stange. Marius har alle grasrottrenerkursene inkludert keeperkurset. Marius trener vårt G14-lag og har som trener alltid hatt et ekstra fokus på keepere.

Dan James Hatfield
Dan er på besøk og leder fire økter under hans opphold. Dan er til daglig keepertrener Chesterfield og hovedtrener for South Normanton Athletic. Dan har erfaring som keepertrener i Stoke City og har spilt fotball i England, Skottland, Island og Sverige. Dan har en bachelor i Sport Development and Coaching og diverse trenerkurs i regi av FA og UEFA C-trenerkurs.
https://www.transfermarkt.com/dan-hatfield/profil/spieler/277154Salgsdugnad med Bambusa

Postet av Stange Sportsklubb den 3. Mai 2022

Fra 2022 er Bambusa Stange Sportsklubbs partner for gjennomføring av salgsdugnad, noe vi ser veldig frem til😎 Bambusa leverer bambussokker av god kvalitet som ellers selges hos de store helsekostkjedene. Bambusa har vokst seg så store at de er hovedsponsor for den norske eliteserien i ishockey for kvinner (Bambusa-ligaen) og den øverste håndballserien for kvinner i Danmark (Bambusa Kvindeligaen).

Som klubb gjennomfører vi salgsdugnad som et ledd for å holde kostnadene nede. Uten dugnader og salgsdugnader ville kostnaden ved å drive idrett være ekskluderende, og vi ønsker at alle skal kunne drive med idrett! I år lanserer vi også en mulighet for å selge mer enn to poser årlig. Vi har også mulighet til å velge fritak fra dugnaden da dugnad skal være frivillig.

I første omgang er salgsdugnaden for fotballgruppa, men det vil også være mulig å bestille ekstraposer for å få fradrag i treningsavgift i andre undergrupper.

Les mer om organisering av salgsdugnaden her: 
https://fotball.stangesportsklubb.no/p/65571/salgsdugnad-bambusa