Debut for Tine eFotballskole!

Postet av Stange Sportsklubb den 28. Mai 2021

Vi søker sportslig ansvarlig for eFotballskolen, ta kontakt med Espen om du er interessert.

For aller første gang arrangerer vi Tine eFotballskole i Stange SK. Det skjer parallelt med Tine Fotballskole, hvor deltakerne på Tine eFotballskole vil få egen oppfølging hvor 50% av aktiviteten skjer ute på banen og 50% skjer foran skjermen. Mer om Tine eFotballskole: 

eFotball er en kategori innenfor e-sport der utøvere konkurrerer i ulike videospill på et profesjonelt nivå. eFotball omhandler fotballrelaterte videospill som FIFA21, PES21 og Football Manager. eFotballskolen vil kun benytte seg av FIFA21.

TINE eFotballskole skal være et tilbud til jenter og gutter i aldersgruppen 10-12 år hvor målet er å kombinere eFotball med tradisjonell fotball. TINE eFotballskole består av tre timer eFotball før lunsj og tre timer fotballtrening etter lunsj. Det er en maksgrense på 12 deltakere, 6 plasser for gutter og 6 for jenter. Ved stor interesse kan vi vurdere noen flere påmeldte, men da eFotball/e-sport foreløpig ikke er etablert som gruppe i klubben har vi begrenset med utstyr. Påmeldingsfrist er noe tidligere enn frist for den ordinære fotballskolen. 

Fokusområder

  • Jentedeltakelse
  • Inspirerende trenere
  • Smart Idrettsmat fra TINE

Hva ønsker vi å oppnå?

  • Vi ønsker at eFotballaktivitet skal sørge for økt fotballaktivitet.
  • Vi ønsker å tilby TINE eFotballskole til de som trenger tilrettelagt fotballtilbud eller som er på vei ut av den tradisjonelle fotballen.
  • Vi ønsker å styrke barnas taktiske vurderinger og evnen til å ta riktige valg på banen.
  • Vi ønsker å synliggøre synergiene mellom eFotball og fotball.
  • Vi ønsker å ta ferdighetsøvelser i eFotball over i spilløvelser i fotball.

Foreløpig timeplan: Påmelding skjer i Rubic: https://app.rubic.no/Public/Events/1940


0 Kommentar

Tine Fotballskole og eFotballskole 9.-13. august

Postet av Stange Sportsklubb den 25. Mai 2021

Fra 9.-13. august vil vi arrangere både Tine Fotbalskole og Tine eFotballskole i Stange idrettspark. Påmelding og mer info finner dere her:

Påmelding og info Tine Fotballskole
https://app.rubic.no/Public/Events/1939

Påmelding og info Tine eFotballskole
https://app.rubic.no/Public/Events/1940

Mer info om eFotballskolen finnes også her: https://www.stangesportsklubb.no/blog/post/173060/debut-for-tine-efotballskole!?ispage=true

Gard Eskil Fraser er, som i 2020, sportslig ansvarlig for fotballskolen. Vi søker sportslig ansvarlig for eFotballskolen, ta kontakt med Espen om du er interessert.


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte 10. juni kl. 19:30

Postet av Stange Sportsklubb den 13. Mai 2021

Styret i Stange Sportsklubb innkaller til årsmøte torsdag 10. juni kl. 19:30. Sakspapirer finnes her. Det er krav om forhåndspåmelding. Påmelding her: https://app.rubic.no/Public/Events/19820 Kommentar

Keepertreninger med Lukasz Jarosinski

Postet av Stange Sportsklubb den 5. Mai 2021

HamKams erfarne målvakt Lukasz Jarosinski skal vi 2021 følge opp Stange Sportsklubbs målvakter gjennom ti økter i perioden mai-oktober. Lukasz tar UEFA B-kurs for keepertrenere og har gjennomført alle grasrottrenerkurs. Med erfaring fra klubber som HamKam, Strømsgodset, KÍ Klaksvík, Wisla Krakow, Alta og Hønefoss ser vi frem til å samarbeide med Lukasz om et keeperløft i klubben. 

Påmelding her.
Påmelding gjøres også i Rubic Laget Mitt-appen (velg hovedmenyen i venstre hjørne og så Påmeldinger).

I påmeldingsskjemaet er det mulig å melde seg på samtlige økter. Om man er usikker på treninger langt frem i tid oppfordres det til å melde seg på nå og heller gi beskjed senere ved forfall.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline