Bli med på laget!

NB: I 2020, som følge av den krevende situasjonen mange er inne i, tilbyr vi mye ekstra til våre sponsorer. Les mer om det her. 

Stange Sportsklubb har mange trofaste samarbeidspartnere og sponsorer, men vi har plass til flere! Ønsker du å være med på laget? Eller ønsker dere som eksisterende partner å se på et utvidet samarbeid? Ta kontakt! 

Stange Sportsklubb har et prinsipp om å handle lokalt. Et samarbeid med Stange Sportsklubb gir gode muligheter for å synliggjøre lokalt samfunnsansvar og engasjement, og samtidig få god eksponering gjennom flere kanaler. Først og fremst kan vi tilby lokal eksponering, men gjennom aktiv og kreativ bruk av sosiale medier når SSK også utover kommunegrensene. I 2018 ble fotballgruppa f.eks omtalt i bl.a. 4-4-2 på NRK Radio Sport og TV2s Fotball Xtra og har i 2019 fått gjentatt eksponering gjennom radio og TV som følge av klubbens sosiale arbeid.

Sponsorprogram

SSK tilbyr følgende sponsorprogram:

  • Generalsponsor: Sentral plassering draktreklame og synlighet i alle SSKs aktiviteter og arrangement. Generalsponsor får en betydelig markedsprofilering. Sponsorpakken inneholder elementer etter partners ønsker og mål. Les mer her.  
  • Hovedsponsor (min 30.000 kr): SSKs mest attraktive og fokuserte samarbeidspakke utenom generalsponsorpakken. Her blir din bedrift eller organisasjon en hovedsponsor med profilering gjennom alle våre kanaler. Les mer her.  
  • Samarbeidspartner (min 10.000 kr): Profilering gjennom flere av våre kanaler. Les mer her.  
  • Sponsor (min 5.000 kr): Rimeligere alternativ der hvor vil tilbyr profilering på hjemmeside og reserverer plass til skilt. Kan inngå i rabatt-/fordelskort for medlemmer.  Les mer her.  
  • Støttespiller (inntil 5.000 kr): Støttespiller kommer med ønsker og mål for samarbeidet. Kan være f.eks en del av rabatt-/fordelskort medlemmer, rabatt til klubb eller premier til arrangement. Les mer her.  
  • Lagsponsor: Reklame på shorts, strømper og annet utstyr sponsor velger å kjøpe til utvalgt lag. Lagsponsor blir også markedsført på klubbens nettside. Kan ikke være i samme bransje som generalsponsorer (bank og energi pr 2019). Les mer her.  
  • Utøversponsor fotball: Inngås mellom utøver og sponsor. Sponsor kan sponse treningsavgift delvis eller i sin helhet. Sponsor leses opp av speaker ved lagoppstilling, scoring og bytte. Kan ikke være i samme bransje som generalsponsorer (bank og energi pr 2019). Les mer her.  
  • Utøversponsor skøyter: Avtales individuelt. Ta kontakt. 

For å nå de ulike sponsorpakkene er sponsing til lag og utøvere inkludert i totalen
 (f.eks lagsponsor 10.000 + utøversponsor 5.000 kr + hovedlag 15.000 kr = Hovedsponsor)

Profileringsmuligheter
Drakt/bekledning, reklameskilt, video/plakat inforskjerm klubbhus, sosiale medier (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat), kampprogram, kampannonser, eventuelt medlemsblad, webside og arrangement. Vi tilbyr også produkter til deres lokaler som synliggjør deres støtte til SSK bl.a. klistremerker, skjerf og drakter. 

SSK ønsker å bidra til til et konstruktivt og langvarig samarbeid med nåværende og fremtidige partnere og vil med ansatt daglig leder kunne følge opp dette på en god måte. 

For presentasjon, møte eller spørsmål vennligst ta kontakt med følgende personer:
Levert av IdrettenOnline